Global menu

Our global pages

Close
Print Friendly and PDF

Kiinteistö, rakentaminen, ympäristö

Kiinteistö-, rakentamis- ja ympäristöoikeuden asiantuntijamme toimivat asiakkaidemme neuvonantajina kaikissa kiinteistöihin ja kiinteistöliiketoimintaan liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Transaktiot

Toimimme koti- ja ulkomaisten asiakkaidemme neuvonantajina kaikenlaisissa kiinteistöjärjestelyissä monitahoisista strukturoinneista ja portfoliokaupoista yksittäisten kohteiden kauppoihin ja vuokrauksiin. Olemme mukana syvällistä kiinteistöliiketoiminnan ymmärrystä ja ratkaisukeskeisyyttä edellyttävissä hankkeissa, kuten kiinteistörahastojen perustamisissa ja niiden elinkaareen liittyvissä juridisissa asioissa.

Rakentaminen

Asiantuntijoillamme on erittäin pitkä kokemus rakennushankkeiden sopimushallinnasta niin tilaajan, urakoitsijan kuin konsultin näkökulmasta. Kokemuksemme ulottuu myös asianajotoiminnan ulkopuolelle, käytännön työhön niin tilaaja-, urakoitsija- kuin rakennuttajaorganisaatioissa. Sopimusten laadinnan ohella asiantuntijamme ovat hoitaneet huomattavan vaativia ja laajoja urakkariitoja menestyksekkäästi.

Asuntoyhtiöt ja kiinteistö-/asuntokauppariidat

Olemme Suomen johtavia asuntoyhtiöjuridiikan neuvonantajia. Palvelemme myös yksityishenkilöasiakkaitamme kaikissa heidän kiinteistöomaisuuteensa liittyvissä asioissa.

Ympäristö

Avustamme asiakkaitamme maankäyttöön ja rakentamiseen liittyvien sopimusten, kuten maankäyttö- ja kaavoitussopimusten, kiinteistökehityshankkeiden yhteisjärjestelyjen ja hallinnanjakosopimusten laadinnassa sekä kaavamuutos- ja valitusasioissa. Lisäksi avustamme ympäristölupiin, luonnon- ja rakennetun ympäristön suojeluun sekä ympäristövastuisiin liittyvissä asioissa.

Vastuuhenkilöt

Saara Raitala, Osakas

Pekka Kokko, Osakas

Sirkka Terho, Osakas

Default New Image