Global menu

Our global pages

Close
Print Friendly and PDF

Transaktiopalvelut, yhtiö-, rahoitus- ja vakuutusoikeus

Tarjoamme palveluja kaikissa yritysjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä suurista kansainvälisistä cross border -järjestelyistä pieniin yksityisten osakeyhtiöiden yritysjärjestelyihin sekä vaativista huutokauppamenettelyistä PK-yritysten sukupolvenvaihdoksiin. Suunnittelemme yritysjärjestelyjen rakenteen, hoidamme due diligence -tarkastukset, laadimme tarvittavat asiakirjat ja osallistumme yrityskauppaneuvotteluihin sekä avustamme kohteen tehokkaassa haltuunotossa yrityskaupan jälkeen.

Yhtiöoikeus

Saat meiltä yhtiön, sen johdon ja omistajien tarpeisiin kaikki yritysrakenteisiin ja riskienhallintaan liittyvät oikeudelliset palvelut. Toimimme erikokoisissa yhtiöissä muun muassa yhtiökokouksen puheenjohtajana ja hallituksen sihteerinä, hoidamme yhtiöoikeudellisia vahingonkorvausasioita ja erityisen tarkastuksen hakemiseen liittyviä asioita sekä konsultoimme monenlaisissa yritysjärjestelyissä ja Corporate Governance -kysymyksissä. Hallitsemme myös pörssiyhtiöihin liittyvät AML:n soveltamista koskevat kysymykset.

Rahoitus

Edustamme koti- ja ulkomaisia rahoituslaitoksia ja sijoittajia sekä rahoitusta tarvitsevia yrityksiä erilaisiin rahoitusjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Avustamme asiakkaitamme muun muassa yritysjärjestelyjen rahoitusrakenteiden suunnittelussa ja niitä koskevien dokumenttien laadinnassa ja kommentoinnissa, näihin liittyvissä vakuusjärjestelyissä sekä rahoitusta koskevan sääntelyn selvittämisessä. Meillä on kattava asiantuntemus eri rahoitusinstrumenteista ja niiden oikeudellisesta sääntelystä.

Vakuutus

Avustamme asiakkaitamme kaikissa vakuutusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijamme hoitavat kotimaisia ja kansainvälisiä toimeksiantoja, jotka liittyvät muun muassa vakuutussopimusten laadintaan, vakuutuskorvauksiin, vakuutusvälitykseen, vakuutusyhtiöoikeuteen sekä vakuutusalan rakennejärjestelyihin. Edustamme sekä vakuutusalalla toimivia yhtiöitä että niiden asiakkaita.

Vastuuhenkilöt

Olli Iirola, Osakas

Mika Taberman, Osakas

Harri Tolppanen, Osakas

Vesa Turkki, Osakas

Default New Image