Global menu

Our global pages

Close

Olie, gas en LNG

Ons Oil and Gas Team is alom vertegenwoordigd in ons internationale netwerk van kantoren en gelieerde advocatenkantoren, zodat onze cliënten op alle locaties waar zij actief zijn gebruik kunnen maken van onze diensten. Met recente projecten in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië, mag onze ervaring met recht internationaal worden genoemd. Tot onze klantenkring in deze regio’s behoren onder meer vooraanstaande geïntegreerde energiebedrijven, servicebedrijven en overheden.

Wij hebben ervaring met ‘upstream’ exploratie, ontwikkeling en productie, LNG-projecten en gaspijpleidingen, en met ‘downstream’ vervoer, verwerking en distributie en de splitsing van Nederlandse energiebedrijven. Wij beschikken bovendien over gespecialiseerde ervaring op het gebied van strategieën ter bescherming van investeringen.

Voorts kan het team profiteren van de gespecialiseerde kennis van Eversheds in zowel Noord-Afrika als het Midden Oosten. Wij beschikken over een speciale Afrika-groep en hebben de afgelopen jaren in heel Afrika aan een groot aantal projecten gewerkt.

Miriam Ee, van

Paul Goedvolk

Michel Chatelin