Global menu

Our global pages

Close

IT, IE en Privacy

Er is waarschijnlijk geen terrein waar het recht zich zo snel ontwikkelt als op het gebied van IT, IE en Privacy. De steeds sneller voortschrijdende techniek leidt tot een stroom aan nationale en Europese wetgeving - die overigens vaak achterloopt op de technische ontwikkelingen die ze beoogt te regelen. Een adviseur met up-to-date juridische kennis én verstand van techniek en nieuwe toepassingen is dus van groot belang.

Onze specialisten op het gebied van IT, IE en Privacy houden voortdurend de vinger aan de pols en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op deze dynamische vakgebieden. Ze zijn in staat de verbinding te maken tussen juridische inhoud en marktontwikkelingen en lopen daarbij voorop in het zoeken naar innovatieve oplossingen.

Het team van Eversheds Sutherland verleent diensten aan nationale en internationale marktpartijen, alsmede aan non-profitorganisaties. Bij internationale transacties wordt daarbij intensief samen gewerkt met de deskundigen van andere kantoren binnen het Eversheds Sutherland netwerk.

 

Thera Adam van Straaten

Olaf Haperen, van

Benjamin Kessel, van