Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland söker biträdande jurister

Om Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 68 kontor i 32 länder. Byrån anses vara bland de tio främsta i världen och rankades 2019 bl.a. som den ledande advokatbyrån i UK av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett femtiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för våra klienter centrala  affärsjuridiska områden. 

Advokatbyrån expanderar och söker nu förstärkning till vår verksamhetsgrupp inom tvistlösning och skiljeförfaranden.

Vem söker vi?

Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad med tingstjänstgöring som dig med ett eller några års relevant erfarenhet efter tingstjänstgöring från processgrupp på affärsjuridisk advokatbyrå. Du har mycket goda studieresultat samt utmärkta kunskaper i svenska och engelska. Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och engagerad, även har en hög social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridiken och advokatrollen. Du trivs och får energi i en internationell miljö, är prestigelös, men ändå mycket noggrann i ditt arbete, samt uppskattar att arbeta i team.

Vad vi erbjuder

Som jurist på Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och engagerande arbete på en av världens största internationella advokatbyråer. Möjligheter till arbete vid byråns andra kontor runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar stort på kompetensutveckling i form av utbildning och mentorskap, samt eftersträvar dialog och feedback, allt för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Advokatbyråns investeringar inom kunskapsutveckling sker alltid med fokus  på långsiktig och ömsesidig framgång.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV, personligt brev, examensbevis samt betyg och eventuella intyg till rekrytering@eversheds-sutherland.se. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt och senast den 12 oktober 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Engström via epost JohanEngstrom@eversheds-sutherland.se eller per telefon 076 623 03 14.  

Instagram: eslawsweden
LinkedIn: Eversheds Sutherland Sweden