Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland Advokatbyrå söker kvällsmedarbetare

Om Eversheds Sutherland
Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer. Globalt sysselsätter byrån över 2 850 jurister fördelade på 67 kontor i 34 länder. Samtidigt är det en lokal svensk advokatbyrå som hjälper klienterna med de utmaningar de ställs inför på den svenska marknaden. Eversheds Sutherlands kontor i Stockholm sysselsätter för närvarande drygt 50 medarbetare och tillhandahåller expertis inom de flesta affärsjuridiska områden och branscher, både i Sverige och internationellt.

Arbetsbeskrivning
Som kvällsmedarbetare erbjuds du en möjlighet att få en inblick i arbetet på en internationell advokatbyrå och en chans att prova på juridiskt arbete.
I rollen som kvällsmedarbetare arbetar du ca en kväll i veckan under en period om ett år. Du kommer att få arbeta brett inom ett flertal affärsjuridiska områden där du fungerar som juridiskt och administrativt stöd till byråns delägare och biträdande jurister. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat korrekturläsning och översättning av avtal, upprättande av mindre rättsutredningar samt administration i samband med transaktioner.
Du är självklart även välkommen att delta i våra sociala aktiviteter och internutbildningar.

Vem vi söker
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv, social och noggrann och vill få en inblick i arbetet på en internationell advokatbyrå. Kvällsmedarbetartjänsten börjar i september 2019 och du ska då ha avslutat din andra termin på juristprogrammet.

Ansökan
Skicka din ansökan (CV, personligt brev och betygskopior) till rekrytering@eversheds-sutherland.se. Vi vill ha din ansökan senast den 10 maj 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Riegnell, på anneriegnell@eversheds-sutherland.se eller på 08-545 322 91.