Global menu

Our global pages

Close

Om Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 69 kontor i 34 länder. Byrån anses vara bland de 15 främsta i världen och rankas 2019 som den ledande advokatbyrån i UK av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett femtiotal medarbetare och tillhandahåller expertis inom de allra flesta affärsjuridiska områden och branscher.


 

Vad vi erbjuder

Som jurist hos Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och roligt arbete på en internationell advokatbyrå. Möjligheter till arbete vid andra kontor inom Eversheds Sutherland runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Vi ser dig som en investering och hoppas på en långsiktig och ömsesidigt framgångsrik relation.

Vem söker vi?

Vi söker ständigt efter att bredda och utveckla verksamheten genom rekrytering av kvalificerade och duktiga medarbetare. Välkommen att skicka in din ansökan till oss!

 

Eversheds Sutherland Advokatbyrå AB

Box 14055

104 40 Stockholm

Tel: 08-545 322 00

E-post: rekrytering@eversheds-sutherland.se