Global menu

Our global pages

Close

Eversheds Sutherland söker biträdande jurister

Om Eversheds Sutherland
Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 68 kontor i 34 länder. Byrån anses vara bland de 15 främsta i världen och rankas 2019 som den ledande advokatbyrån i UK av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett fyrtiotal medarbetare och tillhandahåller expertis inom de allra flesta affärsjuridiska områden och branscher.

Vi söker nu biträdande jurister främst inom processrätt, kommersiella avtal, bank & finans, kapitalmarknad och M&A.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har juristexamen med mycket goda studieresultat. Det är viktigt att du, förutom att ha goda juridiska kunskaper, är flexibel, ambitiös och har hög social kompetens. Du är prestigelös och håller en hög standard i ditt arbete och trivs med att arbeta i team. Stora delar av arbetet är av internationell karaktär, varför det är utomordentligt viktigt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift på engelska.

Vad vi erbjuder
Som jurist hos Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och roligt arbete på en internationell advokatbyrå. Möjligheter till arbete vid andra kontor inom Eversheds Sutherland runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Vi ser dig som en investering och hoppas på en långsiktig och ömsesidigt framgångsrik relation.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg till rekrytering@eversheds-sutherland.se.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 augusti 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Engström via epost JohanEngstrom@eversheds-sutherland.se eller per telefon 076-623 03 14.