Global menu

Our global pages

Close

Rekrytering

Om Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland Advokatbyrå tillhör Eversheds Sutherland (Europe) Ltd och bildar tillsammans med Eversheds Sutherland LLP en av världens största fullservicebyråer. Eversheds Sutherland sysselsätter globalt över 2 400 jurister fördelade på 66 kontor i 32 länder. Samtidigt är det en lokal svensk advokatbyrå, med stor förståelse för de utmaningar klienterna står inför på den svenska marknaden. Eversheds Sutherlands kontor i Stockholm sysselsätter för närvarande ett trettiotal medarbetare och tillhandahåller expertis inom de allra flesta affärsjuridiska områden och branscher, både inom Sverige och internationellt.

Vad vi erbjuder

Som medarbetare hos Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och roligt arbete på en internationell advokatbyrå med centrala och fina lokaler på Strandvägen 1. Möjligheter till arbete vid andra kontor runt om i världen finns och uppmuntras. Vi ser dig som en investering och hoppas på en långsiktig och ömsesidig framgångsrik relation.

Vem vi söker

Vi söker ständigt efter att bredda och utveckla verksamheten genom rekrytering av kvalificerade och duktiga medarbetare. Välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Eversheds Sutherland Advokatbyrå AB
Box 14055
104 40 Stockholm
Tel: 08-545 322 00
E-post: rekrytering@eversheds-sutherland.se